DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Puha, jeg er træt i dag. Det har været en noget hård weekend, for jeg har været i byen både fredag og lørdag. Det var selvfølgelig sjovt, og der blev givet rigtig god gas, men da jeg lå på sofaen i går og plejede min hovedpine, tænkte jeg lidt over de ting, som godt kan irritere mig, når jeg går i byen.

Skod smøgerne

Vores bytur startede på cafe og herefter røg vi videre til et brunt værtshus. Jeg har en veninde, som bare elsker værtshuse, så det skulle vi da også lige. Jeg kan egentlig også godt lide værtshuse, men jeg bryder mig godt nok ikke om lokaler fyldt med røg. Da jeg studerede og gik meget i byen, måtte man stadig ryge overalt, og det forstår jeg simpelthen ikke, at vi kunne leve med. Når jeg tænker tilbage, så var det ikke irriterende dengang, men jeg forstå slet ikke, at vi kunne leve med det. Heldigvis så er de fleste af mine venner, som ryger skiftet til de her nye E cigaretter – og der dufter dampen altså noget bedre.

Styr din brandert

Vi mødte en fyr i weekenden, som simpelthen var så fuld, at det ødelagde det hele for ham, og det påvirker altså også min fest. Når man skaber sig, som han gjorde, så ødelægger det ikke bare aftenen for ham, fordi han sikkert ikke kan huske det. Han ødelagde også hele vores cafebesøg. Det værste må næsten være hans moralske tømmermænd, når han vågner.

Hold igen med tilnærmelserne

Nu var det ikke kun alt for fulde fyre, som vi mødte på vores tur. Der var også nogle enkelte søde imellem. Jeg dansede faktisk med en rigtig sød fyr, som jeg godt kunne tænke mig at lære bedre at kende. Eller det vil sige… Det bliver ikke til noget. For han spurgte pænt om mit nummer, blev afvist, og så blev han ellers ved. Og det ødelægger det altså virkelig for mig. Havde vi talt 30 minutter længere, havde han helt sikkert fået mit nummer, men da han blev for pågående, blev det også for tydeligt, hvad han havde af intentioner, og det var altså ikke det, jeg havde tænkt mig.

DEL
Tidligere artikelEn lille sommeropdatering
Næste artikelNamaste, yogis

EFTERLAD ET SVAR